Cliëntportal / AVG-proof contact met cliënt

Als praktijk kun je een eigen cliëntportal laten opzetten voor jouw praktijk zodat je clienten bijvoorbeeld kunnen inloggen op https://mijn.praktijk.xyz/login/ 

Sinds de komst van de AVG in mei 2018 hebben we ook de cliëntportal beschikbaar gesteld waarin je jouw cliënten extra mogelijkheden kunt geven. Onder ander kun je gebruik maken van de volgende opties: 

Beheer van persoonsgegevens
Laat jouw cliënten zelf hun persoonlijke gegevens aanvullen en wijzigen. Heel eenvoudig voor jou en jouw clienten in een paar klikken geregeld. Altijd en overal.

Beheer van privacy-voorkeuren
Leg de toestemming voor verwerking van gegevens digitaal vast en geef jouw cliënt volledige controle over hun gegevens.

Bekijken van afspraken
Geef cliënten een overzicht van hun geplande afspraken. Zo kunnen ze zelf eenvoudig controleren of ze die afspraak nu wel of niet hadden ingepland.

Bekijken van facturen
Een overzicht van alle facturen van een cliënt. De client kan deze eenvoudig downloaden voor declaratie bij een verzekeraar. 

Betalen van facturen via iDeal
Heeft de client nog openstaande facturen, kunnen deze snel en veilig met iDeal worden voldaan.

Beveiligde berichten
Stuur berichten op een veilige manier naar je cliënt. Je client dan het bericht binnen de beveiligde omgeving bekijken zodat privacygevoelig communicatie mogelijk is met jouw cliënten.

Beveiligde formulieren
Zet (intake) formulieren klaar voor je cliënt zodat deze digitaal ingevuld kunnen worden. Uiteraard ook te gebruiken voor periodieke evaluaties die je met de cliënt wilt houden.

Denk je dat we jouw praktijk verder kunnen helpen met een van deze functies van de cliëntportal vraag dan of wij een geheel vrijblijvend de portal* voor je willen inrichten. Dit is ook mogelijk wanneer je nog een demo gebruikt van onze praktijksoftware.

Afhankelijk van de geactiveerde functies kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Een overzicht van de kosten kun je hier vinden: https://www.praktijkonline.com/products/index/clientportal

Bekijk hier een van de video's over de clientportal

Gebruik je Zorglink op dit moment nog niet, vraag dan nu gratis en vrijblijvend een demo aan voor de eerste 30 dagen.

* Het gebruik van de portal is op dit moment nog niet mogelijk zonder gebruik van Zorglink


  • Deel deze pagina: