Release V1.17.049

25-07-17

Vandaag hebben we weer de allernieuwste versie van de software vrijgegeven. Naast de standaard optimalisaties en verbeteringen die niet zichtbaar zijn hebben dit keer ook een aantal zichtbare aanpassingen gedaan.

Onder meer hebben we in de agenda onderscheid gemaakt tussen facturen in de wachtlijst en verzonden facturen. Op basis van feedback van onze gebruikers werd na het aanmaken het daadwerdlijke verzenden nog wel eens vergeten. We hopen dat het beter gaat nu je zichtbaar onderscheid hebt in de status van de factuur.

Een andere belangrijke verandering is de verplaatsing van de support-widget die altijd rechtsonderin stond. Omdat het laden van deze widget wat langer op zich liet wachten was de performance van het systeem op sommige pagina's minder. Om die reden hebben we de widget verplaatst naar een aparte supportpagina. Daar leggen we onder meer uit hoe we support kunnen bieden, en kun je het helpcenter benaderen of direct een bericht verzenden. Tevens hebben we het aanmaken en verzenden van een supportcode van het account naar deze supportpagina verplaatst.

Wil je een overzicht van alle verandereingen, kijk dan even naar dit artikel:

https://www.zorglinksupport.nl/hc/nl/articles/115004054129-Release-V1-17-049

rsz_markus-spiske-207946 (1).jpg