Praktijksoftware

Praktijksoftware, geen investering in software

Word je ook zo moe van updates, installeren, onderhoudscontracten? Vandaar dat Zorglink als een dienst wordt aangeboden. Dit betekent: niets installeren, geen updates en geen zorgen voor de back-up. Beter nog, het maakt niet uit of je nu een besturingssysteem van Microsoft of Apple hebt. Praktijksoftware Zorglink draait overal op zolang je maar een modern apparaat en een stabiele internetaansluiting hebt.

Cliënten en relaties

Binnen je praktijk zijn je cliënten en andere contacten de basis van je onderneming. Wij zorgen er voor dat al je contacten eenvoudig te beheren zijn en dat hun gegevens veilig zijn opgeslagen.

Dossier Zorglink

Agenda Zorglink

 

Inplannen afspraken

Waarschijnlijk worden veel van je consulten op basis van een afspraak gegeven. Uiteraard is er dan ook een mogelijkheid om de afspraken met ons systeem in te plannen.

Eenvoudig factureren

Werk je met afspraken, kunnen wij de factuur automatisch voor je klaarzetten. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de facturen zelf aan te maken binnen ons systeem.

Factureren Zorglink

Afspraakherinnering Zorglink

Herinneringen afspraken

Heb je wel eens cliënten die een afspraak zijn vergeten? Met Zorglink is dat verleden tijd. Als je wilt krijgen cliënten altijd een bevestiging en herinnering per e-mail of sms.

Herinneringen facturen

Het zelfde geldt voor de herinneringen van facturen. Wanneer cliënten vergeten te betalen kan het systeem automatisch een vriendelijke herinnering versturen voor de openstaande bedragen.

Betalingsherinnering Zorglink

Overal bereikbaar

Omdat het systeem online bereikbaar is zou je overal kunnen werken zolang je een internetverbinding beschikbaar hebt. Wissel je van pc of laptop, log je eenvoudig opnieuw in en is alle data weer beschikbaar.

Beveiligde opslag

Alle gegevens worden beveiligd opgeslagen in een Nederlands datacenter. Alle verbindingen met deze server zijn versleuteld waardoor de data niet op straat kan komen liggen. 

iDealbetalingen Zorg Link

iDeal betalingen ontvangen

Steeds meer betalingen geschieden digitaal. Door gebruik te maken van iDeal geef je jouw cliënten de mogelijkheid om facturen snel en eenvoudig met iDeal te betalen. De praktijk leert dat facturen hierdoor eerder betaald worden.

Veel instellingsmogelijkheden

In het systeem zitten vele instelmogelijkheden. Zo kun je de software nog beter bij jouw praktijk laten aansluiten. 

Instellingen Zorglink

Statistieken Zorglink

Uitgebreide statistieken

Er zijn veel datatabellen en grafieken te genereren op basis van alle data in het systeem. Zo zie je in een oogopslag de verschuiving van het soort behandeling, een groei van het aantal afspraken of omzet per maand. Wil je lijst met het aantal consulturen per cliënt, met een paar klikken is deze gegenereerd.

Gratis ondersteuning

Kom je ergens niet uit, of heb je vragen over het systeem. We proberen je altijd zo snel en goed mogelijk te helpen. Dit doen we met honderden artikelen in ons helpcenter of via webinars, e-mail, chat, telefoon en Whatsapp. Ook kun je eenvoudig contact opnemen via de widget in het systeem.

Support Zorglink

Maandelijkse abonnementen Zorg Link

Abonnement maandelijks te wijzigen

Of je nu een startende praktijk hebt, of al jaren in het vak zit, het kan altijd voorkomen dat je praktijk groeit of krimpt. Bij ons zit je dan ook nooit vast aan de abonnementen.

Je kan deze maandelijks aanpassen en opzeggen.

30 dagen gratis proberen

Ondanks het feit dat onze abonnementen maandelijks te wijzigen zijn, begrijpen we dat je niet direct een abonnement wilt afsluiten.

Daarom mag je onze praktijksoftware de eerste 30 dagen altijd gratis uitproberen.

Zorglink is een nieuwe manier van werken...

Probeer gratis en vrijblijvend om te zien welk pakket bij je past.

Probeer nu 30 dagen gratis

  • Deel deze pagina: